Projektor i markes Elektra jane nje zgjidhje e mire per perdorim te perditshem ne pune dhe shtepi

Beni prezantime terheqese per shkak te nivelit te larte te ndriçimit dhe kontrastit

Rezolucioni fillestar 800 × 600 SVGA ndersa Rezolucioni maksimal deri në 1920 × 1200

Aftesia e imazhit te paster dhe te lexueshem fale kontrastit te larte te plotesuar me nje intensitet te forte shkëlqimi (3000 lumen)

Full HD , Full color (16.7million)

Madhesisa e imazhit te shperndare 60''-120 ''. Me manual focus

Portat: 2× HDMI, 2x USB, 1 x AV, 1 x VGA, 1× Audio In, 1 x RJ45, Tv

Marka Elektra
Garancia 6 muaj
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Projektor i markes Elektra jane nje zgjidhje e mire per perdorim te perditshem ne pune dhe shtepi

Beni prezantime terheqese per shkak te nivelit te larte te ndriçimit dhe kontrastit

Rezolucioni fillestar 800 × 600 SVGA ndersa Rezolucioni maksimal deri në 1920 × 1200

Aftesia e imazhit te paster dhe te lexueshem fale kontrastit te larte te plotesuar me nje intensitet te forte shkëlqimi (3000 lumen)

Full HD , Full color (16.7million)

Madhesisa e imazhit te shperndare 60''-120 ''. Me manual focus

Portat: 2× HDMI, 2x USB, 1 x AV, 1 x VGA, 1× Audio In, 1 x RJ45, Tv

Fleta e të dhënave

Marka Elektra
Garancia 6 muaj
Rezolucioni 1920 x 1080 (Full-HD)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

6 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë