Video Projektor Acer X1123H

24845

Acer

Projektorët Universal Acer janë fitimprurës dhe janë nje zgjidhje e mire për përdorim të përditshëm në punë dhe në shtëpi.

Bëni prezantimet më tërheqëse dhe argëtimi është me të vërtetë mahnitës për shkak të nivelit të lartë të ndriçimit dhe kontrastit, si dhe mbështetjes së DLP® 3D Ready2.

E gjithë kjo me çmimin më të mirë.

Rezolucioni fillestar 800 × 600 SVGA ndersa Rezolucioni maksimal deri në 1920 × 1200

Aftësia e imazhit të pastër dhe të lexueshëm, madje edhe ne kushte të vështira, fale kontrastit të lartë (20,000: 1) të plotësuar me një intensitet të fortë shkëlqimi (3600 lumen). 

Jetgjatesia e llampes: nga 5.000 deri në 10.000 orë

Distanca minimale e projektimit 1 m

Distanca maksimale e projektimit 10 m dhe zmadhim optik 1,1x

Permasat diagonale te imazhit: 685.80 mm

Portat: 
1× HDMI

 • 1× VGA Input
 • 1× VGA Output
 • 1× RS232
 • 1× Kompozitní video
 • 1× USB Mini-B
 • 1× Audio Line In
 • 1× Audio Line Out

Pesha (perafersisht): 2.4 kg

Marka Acer
Garancia 1 vit
Rezolucioni Rezolucioni 1920x1200
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Projektorët Universal Acer janë fitimprurës dhe janë nje zgjidhje e mire për përdorim të përditshëm në punë dhe në shtëpi.

Bëni prezantimet më tërheqëse dhe argëtimi është me të vërtetë mahnitës për shkak të nivelit të lartë të ndriçimit dhe kontrastit, si dhe mbështetjes së DLP® 3D Ready2.

E gjithë kjo me çmimin më të mirë.

Rezolucioni fillestar 800 × 600 SVGA ndersa Rezolucioni maksimal deri në 1920 × 1200

Aftësia e imazhit të pastër dhe të lexueshëm, madje edhe ne kushte të vështira, fale kontrastit të lartë (20,000: 1) të plotësuar me një intensitet të fortë shkëlqimi (3600 lumen). 

Jetgjatesia e llampes: nga 5.000 deri në 10.000 orë

Distanca minimale e projektimit 1 m

Distanca maksimale e projektimit 10 m dhe zmadhim optik 1,1x

Permasat diagonale te imazhit: 685.80 mm

Portat: 
1× HDMI

 • 1× VGA Input
 • 1× VGA Output
 • 1× RS232
 • 1× Kompozitní video
 • 1× USB Mini-B
 • 1× Audio Line In
 • 1× Audio Line Out

Pesha (perafersisht): 2.4 kg

Fleta e të dhënave

Marka Acer
Garancia 1 vit
Rezolucioni Rezolucioni 1920x1200

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Aksesorë të tjerë që lidhen me këtë produkt:

6 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë