Mouse Gembird Wireless Nano Reciever 1200 DPI

26070

Gembird

2

Mouse i markes Gembrid me tre butona

Me wireless me frekuence 2,4Ghz. Lidhja e mousit me paisjet eshte me ane te nje nano USB-je

Rezolucioni 1200dpi dhe punon ne cdo siperfaqje deri ne 10 meter

Mousi punon me bateri 2xAAA qe nuk jane te perfshira ne paketim

Permasa 103.5 x 66 x 38mm

Marka Gembird
Lidhja me pajisjen Lidhje Wireless
DPI 1200
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Mouse i markes Gembrid me tre butona

Me wireless me frekuence 2,4Ghz. Lidhja e mousit me paisjet eshte me ane te nje nano USB-je

Rezolucioni 1200dpi dhe punon ne cdo siperfaqje deri ne 10 meter

Mousi punon me bateri 2xAAA qe nuk jane te perfshira ne paketim

Permasa 103.5 x 66 x 38mm

Fleta e të dhënave

Marka Gembird
Lidhja me pajisjen Lidhje Wireless
DPI 1200

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: