Tastiere Wireless D8+

31906

10

2 290 Lekë

2 990 Lekë

  • Tastiere Wireless D8+ 
  • Ideal per konferenca, prezantime dhe leksione
  • Karikohet per 2 ore

Tastiere Wireless D8+ , 2.4GHz me 78 butona , mouse touchpad, me USB wifi

Ideal per te komanduar Android TV Box  ose Smart TV ne distance.

I pershtatshem edhe efikas per konferenca, prezantime dhe leksione.

Forme inovative e tastieres dhe vendosje se butonave duke e bere teper praktike

Kapaciteti i baterise eshte 300 mAh dhe karikohet per 2 ore 

Permasat jane 146 x 113 x 23.5 mm 

Permasat e toochpad jane 107 x 44 mm.

Më shumë informacion

Tastiere Wireless D8+ , 2.4GHz me 78 butona , mouse touchpad, me USB wifi

Ideal per te komanduar Android TV Box  ose Smart TV ne distance.

I pershtatshem edhe efikas per konferenca, prezantime dhe leksione.

Forme inovative e tastieres dhe vendosje se butonave duke e bere teper praktike

Kapaciteti i baterise eshte 300 mAh dhe karikohet per 2 ore 

Permasat jane 146 x 113 x 23.5 mm 

Permasat e toochpad jane 107 x 44 mm.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: