Acces Point Ubiquiti Nano Station M2 Loco

Shëno vlerësimin tënd

Acces Point Ubiquiti Nano Station M2 Loco

Acces Point Ubiquiti Nano Station M2 Loco

  • 1 vit garanci
  • Garanci ne cilesi

WK0003

8 190 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

Acces Point Ubiquiti Nano Station M2 Loco

Shperndares wireless per ambjente te jashtme.

Procesor: 400MHz

2.4GHz 802.11 b/g/n

8dBi Shtrirje 60° Horizontalisht dhe 60° Vertikalisht

Memoria: 32MB RAM

Interface: 10/100

Kase rezistente e dizenjuar per ambjente te jashtme.

*Garancia nuk mbulon problemet me rrymen elektrike dhe shkarkimet nga rrufeja.

 

  • Specifikimet
  • Garancia: 1 vit
  • Garanci ne cilesi: Garanci ne cilesi
  • Tipi i Lidhjes : Tipi i Lidhjes: Wireless
  • Shpejtesia e LAN: Shpejtesia e LAN: 10/100