Acces Point Ubiquiti UniFi UAP Long Range

Shëno vlerësimin tënd

Acces Point Ubiquiti UniFi UAP Long Range

Acces Point Ubiquiti UniFi UAP Long Range

  • 1 vit garanci
  • Garanci ne cilesi

WK0006

20 160 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

Acces Point Ubiquiti UniFi UAP Long Range

Shperndares wireless per ambjente te brendshme.

2.4GHz 

300 Mbps

Shtrirje 360° ne 183m 

Dizajn elegant dhe modern per cdo ambjent.

I thjeshte per tu vendosur ne siperfaqe te sheshte.

Drite LED ne qender.

*Garancia nuk mbulon problemet me rrymen elektrike dhe shkarkimet nga rrufeja.

  • Specifikimet
  • Garancia: 1 vit
  • Garanci ne cilesi: Garanci ne cilesi
  • Tipi i Lidhjes : Tipi i Lidhjes: Wireless
  • Shpejtesia Wireless: Shpejtesi Wireless: 300 Mbps