HP Printer 3636 DeskJet Ink Advantage AIO

22616

10 590 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Printer i markes HP 3636 Deskjet Ink Advantage AIO

Funksionet: printim, skanim, fotokopje bardhe e zi dhe me ngjyra

Mund te printoni me wireless nga ipadi apo tableti juaj me ane te lidhjes wifi

Printoni nga celulari juaj. Printo foto, fletushka apo dokumente te tjera apo cfare te deshironi ju ne shtepine tuaj

Shpejtesia e printimit bardhe e zi dhe me ngjyra mbi 8.5/6 ppm.

Printon deri ne 10000 faqe ne muaj.

Rezolucioni i skanimit bardhe e zi 1200 dpi dhe me ngjyra mbi 4800x120. Formati i skanimit JPEG, PDF, PNG.

Formatet qe mund te perdorni A4; A5; A6; B5 (JIS).

Lidhje USB. 2.0, 1, 1 Ethernet

Permasat:47.2 x 35.1 x 18.8 cm

Marka HP
Garancia 1 vit
Funksioni i Printerit Printer Skaner Fotokopje
Ngjyrat e Printerit Me ngjyra, Bardhe e Zi
Lidhja e Printerit USB, Wireless
Printime Per Minute Nga 11 deri 20 PPM
Dublex Jo
Opsione Karte USB
Madhesia e Printimit A4
Tipi i Printerit Inkjet

Më shumë informacion

Printer i markes HP 3636 Deskjet Ink Advantage AIO

Funksionet: printim, skanim, fotokopje bardhe e zi dhe me ngjyra

Mund te printoni me wireless nga ipadi apo tableti juaj me ane te lidhjes wifi

Printoni nga celulari juaj. Printo foto, fletushka apo dokumente te tjera apo cfare te deshironi ju ne shtepine tuaj

Shpejtesia e printimit bardhe e zi dhe me ngjyra mbi 8.5/6 ppm.

Printon deri ne 10000 faqe ne muaj.

Rezolucioni i skanimit bardhe e zi 1200 dpi dhe me ngjyra mbi 4800x120. Formati i skanimit JPEG, PDF, PNG.

Formatet qe mund te perdorni A4; A5; A6; B5 (JIS).

Lidhje USB. 2.0, 1, 1 Ethernet

Permasat:47.2 x 35.1 x 18.8 cm

Fleta e të dhënave

Marka HP
Garancia 1 vit
Funksioni i Printerit Printer Skaner Fotokopje
Ngjyrat e Printerit Me ngjyra, Bardhe e Zi
Lidhja e Printerit USB, Wireless
Printime Per Minute Nga 11 deri 20 PPM
Dublex Jo
Opsione Karte USB
Madhesia e Printimit A4
Tipi i Printerit Inkjet

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: