Printer Termik Tysso 80mm PRP300

11856

19 990 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

Printer Termik TYSSO PRP-300-BI-BG-U-2

Printer termik me shpejtesi te larte priintimi, i thjeshte ne perdorim.
I krijuar per te punuar 24 ore ne 7 dite te javes, per printimet e faturave, perfekt per dyqane dhe Restorante te vogla.

Mekanizmi i brendshem eshte i krijuar per te minimizuar zhurmat.

Lidhje me kabell USB

Karakteristikat:
Shpejtesia e printimit: 250mm/sec
Trashesia e letres: 0.06~0.08mm
Dizjan kompakt
Prerje automatike e letres
Multi nderfaqe (Serial+USB or Parallel+USB)
Porte RJ-11
Kompatibel me ESC/POS
Suport per printimet e kodeve QR

 

Marka Tysso
Garancia 1 vit
Lidhja e Printerit USB
Dublex Jo
Madhesia e Printimit Te tjera

Më shumë informacion

Printer Termik TYSSO PRP-300-BI-BG-U-2

Printer termik me shpejtesi te larte priintimi, i thjeshte ne perdorim.
I krijuar per te punuar 24 ore ne 7 dite te javes, per printimet e faturave, perfekt per dyqane dhe Restorante te vogla.

Mekanizmi i brendshem eshte i krijuar per te minimizuar zhurmat.

Lidhje me kabell USB

Karakteristikat:
Shpejtesia e printimit: 250mm/sec
Trashesia e letres: 0.06~0.08mm
Dizjan kompakt
Prerje automatike e letres
Multi nderfaqe (Serial+USB or Parallel+USB)
Porte RJ-11
Kompatibel me ESC/POS
Suport per printimet e kodeve QR

 

Fleta e të dhënave

Marka Tysso
Garancia 1 vit
Lidhja e Printerit USB
Dublex Jo
Madhesia e Printimit Te tjera

Aksesorët

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: