Tipi i llampes: 3LCD
Jetgjatesia e llampes: 5000 Hour (6000 Hour ECO)
Standard Mode Brightness 3200 lumens
Ngjyrat 1.07 Billion Colors (30Bit)
Rezolucioni Fillestar 800 x 600
Grafika SVGA
Distanca minimale e projektimit
Distanca maksimale e projektimit
Permasat diagonale te imazhit: 30" - 350"
Native Aspect Ratio 4:3
Contrast Ratio 15000:1
Portat: HDMI, VGA, Composit, S-Video
Pesha (perafersisht): 2,4 kg

Marka Epson
Garancia 1 vit
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Tipi i llampes: 3LCD
Jetgjatesia e llampes: 5000 Hour (6000 Hour ECO)
Standard Mode Brightness 3200 lumens
Ngjyrat 1.07 Billion Colors (30Bit)
Rezolucioni Fillestar 800 x 600
Grafika SVGA
Distanca minimale e projektimit
Distanca maksimale e projektimit
Permasat diagonale te imazhit: 30" - 350"
Native Aspect Ratio 4:3
Contrast Ratio 15000:1
Portat: HDMI, VGA, Composit, S-Video
Pesha (perafersisht): 2,4 kg

Fleta e të dhënave

Marka Epson
Garancia 1 vit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: