Set Desktop HP dx2400 + Monitor HP 19" + Tastier & Mouse

16033

Set i kompletuar HP Desktop + Monitor + Tastier + Mouse + Fisha lidhese

Desktopi:

Modeli: Desktop HP Compaq dx2400

Intel® Core™2 Duo Processor 3.0GHz
RAM 2GB DDR2
Memorja HDD 160GB SATA

Sistem Operativ Windows 7
Karta Grafike Intel HD Graphics
Karte zeri: Intel HD audio Controller
Driver Optik Lexues DVD-R

Seti i duhur per zyren apo shtepine tuaj. Parametra te mjaftueshme per te kryer veprimtarite kryesore te perditshme, lundrim ne internet apo perdorimi i programeve Microsoft.

Monitori:

Madhesia 19" polsh, formati 1:1 katror

Modeli HP

Tastiere dhe Mouse origjinal

Porta USB: 2 para dhe 6 mbrapa + display port

Te perfshira ne paketim dhe fishat lidhese (2 fisha korrenti, 1 fishe VGA)

     

SETI  ËSHTË I PËRDORUR, I ËSHTË BËRË GJITHË SHËRBIMI DHE FORMATIMI.

Marka HP
Garancia 6 muaj
Produkt i perdorur Produkt i Perdorur
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Set i kompletuar HP Desktop + Monitor + Tastier + Mouse + Fisha lidhese

Desktopi:

Modeli: Desktop HP Compaq dx2400

Intel® Core™2 Duo Processor 3.0GHz
RAM 2GB DDR2
Memorja HDD 160GB SATA

Sistem Operativ Windows 7
Karta Grafike Intel HD Graphics
Karte zeri: Intel HD audio Controller
Driver Optik Lexues DVD-R

Seti i duhur per zyren apo shtepine tuaj. Parametra te mjaftueshme per te kryer veprimtarite kryesore te perditshme, lundrim ne internet apo perdorimi i programeve Microsoft.

Monitori:

Madhesia 19" polsh, formati 1:1 katror

Modeli HP

Tastiere dhe Mouse origjinal

Porta USB: 2 para dhe 6 mbrapa + display port

Te perfshira ne paketim dhe fishat lidhese (2 fisha korrenti, 1 fishe VGA)

     

SETI  ËSHTË I PËRDORUR, I ËSHTË BËRË GJITHË SHËRBIMI DHE FORMATIMI.

Fleta e të dhënave

Marka HP
Garancia 6 muaj
Produkt i perdorur Produkt i Perdorur

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: