Set pastrimi Manhattan per ekran LCD

2020

Set pastrimi Manhattan per ekran LCD

Ndihmon ne mbajtjen e siperfaqes te paster dhe rikthen shkelqimin dhe qartesine

Mund te perdoret lehtesisht mbi siperfaqet LCD

Alcohol free

Ka nje furce pastruese te bute

Heq lehtesisht shenjat e gishtave dhe njollat

Paketimi permban  nje cope patruese me microfibra, solucionin pastrues dhe furce

Produkt origjinal.

Më shumë informacion

Set pastrimi Manhattan per ekran LCD

Ndihmon ne mbajtjen e siperfaqes te paster dhe rikthen shkelqimin dhe qartesine

Mund te perdoret lehtesisht mbi siperfaqet LCD

Alcohol free

Ka nje furce pastruese te bute

Heq lehtesisht shenjat e gishtave dhe njollat

Paketimi permban  nje cope patruese me microfibra, solucionin pastrues dhe furce

Produkt origjinal.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Produktet që keni parë