Telekomande Wireless per prezantime

6100

Telekomande Wireless per prezantime

Telekomande me USB wireless per prezantime.

Shume e thjeshte per tu perdorur, pa asnje nevoje per instalime.

Mjafton te vendosni USB ne laptop / PC dhe te nisni prezantimin.

Butona funksionale per opsionet baze.

Maksimumi i distances 500 metra.

Punon me 1 bateri AAA

E pershtatshme per sistem Windows 2000/XP/Vista.

Lidhja me pajisjen Lidhje Wireless
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Telekomande Wireless per prezantime

Telekomande me USB wireless per prezantime.

Shume e thjeshte per tu perdorur, pa asnje nevoje per instalime.

Mjafton te vendosni USB ne laptop / PC dhe te nisni prezantimin.

Butona funksionale per opsionet baze.

Maksimumi i distances 500 metra.

Punon me 1 bateri AAA

E pershtatshme per sistem Windows 2000/XP/Vista.

Fleta e të dhënave

Lidhja me pajisjen Lidhje Wireless

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë