Tende Projeksioni FUEGO Manuale 150X150 Muri XR-SLS84

13047

Tende projeksioni e cila varet ne mur dhe hapet manualisht.
Ne te mund te projektohen pamje apo video direkt nga projektori juaj.
Permasat 150 x 150 cm (katrore)
Ngjyra e bardhe.
Material Rezistent

Më shumë informacion

Tende projeksioni e cila varet ne mur dhe hapet manualisht.
Ne te mund te projektohen pamje apo video direkt nga projektori juaj.
Permasat 150 x 150 cm (katrore)
Ngjyra e bardhe.
Material Rezistent

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: