UPS Cyber Power 1000ELCD

7325

UPS Cyber Power 1000ELCD

Siguron energji atehere kur ju mungon.

Rregullim automatik i voltazhit.

Fuqia 1000W.

Ekran LCD.

Teknologji e menaxhimit te baterise.

1 porte USB, 2 porta RJ-11, 2 porta RJ-45.

Permasat: 10 x 14 x 30 cm.

Frekuenca 50Hz / 60Hz

Garancia 1 vit
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

UPS Cyber Power 1000ELCD

Siguron energji atehere kur ju mungon.

Rregullim automatik i voltazhit.

Fuqia 1000W.

Ekran LCD.

Teknologji e menaxhimit te baterise.

1 porte USB, 2 porta RJ-11, 2 porta RJ-45.

Permasat: 10 x 14 x 30 cm.

Frekuenca 50Hz / 60Hz

Fleta e të dhënave

Garancia 1 vit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë