UPS Cyber Power 1000VA/550W ELCD

16172

13 990 Lekë

Add to wishlist

Transport i shpejtë

Kudo në Shqipëri dhe Kosovë

Paguaj Kesh

Kur merr mallin

Ktheje brenda 48 orëve

Nëse nuk të pëlqen

UPS Cyber Power 1000VA/550W ELCD

Me 2 porta per te vendosur 2 pajisje njekohesisht
Kapaciteti i fuqise dalese ne (VA): 1000VA
Fuqia dalese: 550W
Frekuenca e fuqise 50/60Hz
Mund te mbaje pajisjet ndezur deri ne 15 minuta pasi iken energja elektrike
Kapaciteti i baterise 8.5Ah
Voltazhi 12V
Me ekran LCD
Permasta: 10 x 30 x 14 cm
Pesha 5.5 kg

Më shumë informacion

UPS Cyber Power 1000VA/550W ELCD

Me 2 porta per te vendosur 2 pajisje njekohesisht
Kapaciteti i fuqise dalese ne (VA): 1000VA
Fuqia dalese: 550W
Frekuenca e fuqise 50/60Hz
Mund te mbaje pajisjet ndezur deri ne 15 minuta pasi iken energja elektrike
Kapaciteti i baterise 8.5Ah
Voltazhi 12V
Me ekran LCD
Permasta: 10 x 30 x 14 cm
Pesha 5.5 kg

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: