Web Camera FaceVsion FV TouchCam L2

Add to wishlist

Web Camera FaceVsion FV TouchCam L2 Shiko te zmadhuar

11017

12 990 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

Web Camera FaceVsion FV TouchCam L2
Qartesi maksimale video dhe audio.
Kamera Web FaceVision Touch Cam L2 pershtat cilesine e zerit dhe videos me cilesi e lidhjes ne internetit.
Lidhje USB dhe instalim direkt.
HD 720
Auto Fokus
30 FPS
Me kende te gjere
Native 2 MegaPixel