Web camera Manhattan 500

  • 1 vit garanci
  • Servis i Garantuar

FS0435

1 390 Lekë

Opsionet ne dispozicion

Tirane
Pa pageseVjen brenda 24 oreve
Qytete te tjera
250 lekeVjen brenda 48 oreve
Kosove
7,1 euroVjen brenda 72 oreve
Transport i shpejte
kudo ne Shqiperi dhe Kosove
Paguaj Kesh
kur merr mallin
Ktheje brenda 48 oreve
nese nuk te pelqen

Pershkrimi

Web camera Manhattan 500

Web kamera Manhattan ben te mundur nje pamje cilsore

Permasat: 15.25 x 3.8 x 8.25 cm

Gjatesia e kabullit eshte 1.4 m

Treguesi LED eshte aktiv

Maksimumi i rezolucionit eshte 2560 x 1920 pixels

  • Specifikimet
  • Garancia: 1 vit
  • Servis i Garantuar: Servis i Garantuar
  • Lidhja me pajisjen: Lidhje me fishe USB