Western Digital Green HDD SSD 2,5" 240GB

31342

Memorje SSD e brendshme me nje kapacitet 240GB e markes Western Digital Green

Nje memorie e nje cilesie mjaft te larte

Shpejtesia e shkrimit eshte mbi 465MB/s ndersa e leximit 540MB/s

Mund te perdoret si me ndihmen e nje adaptori edhe si i brendshem

Per kompjuterin apo laptopin tuaj, me madhesi 2.5"

Tipi i lidhjes se hard diskut  SATAIII 6 Gbs

Permasat 10 x 7 x 0,7 cm

Marka Western Digital
Kapaciteti i Hard Diskut 240 GB
HDD/SSD SSD (Solid State Drive)
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Memorje SSD e brendshme me nje kapacitet 240GB e markes Western Digital Green

Nje memorie e nje cilesie mjaft te larte

Shpejtesia e shkrimit eshte mbi 465MB/s ndersa e leximit 540MB/s

Mund te perdoret si me ndihmen e nje adaptori edhe si i brendshem

Per kompjuterin apo laptopin tuaj, me madhesi 2.5"

Tipi i lidhjes se hard diskut  SATAIII 6 Gbs

Permasat 10 x 7 x 0,7 cm

Fleta e të dhënave

Marka Western Digital
Kapaciteti i Hard Diskut 240 GB
HDD/SSD SSD (Solid State Drive)

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: