Kosh Letrash Material Plastik

8906

Kosh per letrat

I pershtatshem per zyren tuaj

Material plastike, lehtesisht i levizshem

Ngjyre: I Zi

Më shumë informacion

Kosh per letrat

I pershtatshem per zyren tuaj

Material plastike, lehtesisht i levizshem

Ngjyre: I Zi

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë