Lapustila per Tabele te Bardhe

10818

Lapustila te cilat fshihen kollaj pasi shkruhet ne tabelen e bardhe
Tharje e shpejte, intensitet te larte boje, fshihen lehtesisht me nje lecke te thate ose fshirese
Ngjyrat Blu, Jeshile, e Kuqe dhe e Zeze.

Më shumë informacion

Lapustila te cilat fshihen kollaj pasi shkruhet ne tabelen e bardhe
Tharje e shpejte, intensitet te larte boje, fshihen lehtesisht me nje lecke te thate ose fshirese
Ngjyrat Blu, Jeshile, e Kuqe dhe e Zeze.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë