Navigator Leter fotokopje A4, 80 gr

22576

Navigator Leter fotokopje A4 80 gr

Këto letra në format A4 kanë sipërfaqe të lëmuar dhe ngjyrë të bardhë.

Ato janë shumë të përdorshme për në zyra, shkolla apo shtëpi. Vijnë në paketim me 500 fletë.

Më shumë informacion

Navigator Leter fotokopje A4 80 gr

Këto letra në format A4 kanë sipërfaqe të lëmuar dhe ngjyrë të bardhë.

Ato janë shumë të përdorshme për në zyra, shkolla apo shtëpi. Vijnë në paketim me 500 fletë.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

4 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë