OCOM Skanues Barkodesh me USB OCBS-L011

17173

OCOM Skanues Barkodesh me USB OCBS-L011

Per te lehtesuar punen tuaj mund te perdorni skanuesin e barkodeve OCOM.

Per nje skanim te mire dhe me cilesi te larte.

Skanimi behet me drite Lazer dhe me distance leximi 2.5 - 600 mm.

Suporton lidhje: USB

Voltazhi: 5V

Current: 100 mA

Marka OCOM
Garancia 3 muaj
Permasa 165mm X 63mm X 87mm
Pesha 129g
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

OCOM Skanues Barkodesh me USB OCBS-L011

Per te lehtesuar punen tuaj mund te perdorni skanuesin e barkodeve OCOM.

Per nje skanim te mire dhe me cilesi te larte.

Skanimi behet me drite Lazer dhe me distance leximi 2.5 - 600 mm.

Suporton lidhje: USB

Voltazhi: 5V

Current: 100 mA

Fleta e të dhënave

Marka OCOM
Garancia 3 muaj
Permasa 165mm X 63mm X 87mm
Pesha 129g

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: