Stende produkti me energji djellore

1203

Stendë produkti me energji diellore

Stendë promocionalë me energji diellore

Rrotullohet 360 grade gjate gjithe kohes nëse është ditë

Shumë e pershtatshme për dyqanet e pakicës që kane vitrinë në fasadë

Mund te punojë edhe me bateri gjithashtu per natën duke ndezur dritat led qe ajo ka të inkorporuara

Më shumë informacion

Stendë produkti me energji diellore

Stendë promocionalë me energji diellore

Rrotullohet 360 grade gjate gjithe kohes nëse është ditë

Shumë e pershtatshme për dyqanet e pakicës që kane vitrinë në fasadë

Mund te punojë edhe me bateri gjithashtu per natën duke ndezur dritat led qe ajo ka të inkorporuara

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

5 produkte te tjere ne te njejten kategori: