Komplet Baci Lingerie 814

7614

Komplet Baci Lingerie 814

Komplet monokini delikat dhe joshes.

Trasparenca e dekoruar me pika te vogla kombinohet bukur me tantelle.

E bardhe parajse shkrire ne material te bute dhe lidhese qe do ju perkedhelin lekuren.

Mase One Size.

Më shumë informacion

Komplet Baci Lingerie 814

Komplet monokini delikat dhe joshes.

Trasparenca e dekoruar me pika te vogla kombinohet bukur me tantelle.

E bardhe parajse shkrire ne material te bute dhe lidhese qe do ju perkedhelin lekuren.

Mase One Size.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.