Komplet Baci Lingerie 955

7632

Komplet Baci Lingerie 955

Veshje trupi e perbere nga rrjete e zeze joshese.

Texture elegante qe i jep formave te trupit linja sensuale dhe te plota.

Perkedhelje e pa rezistueshme dhe terheqje totale e vemendjes jane fjalet kyce.

Mase One Size.

Më shumë informacion

Komplet Baci Lingerie 955

Veshje trupi e perbere nga rrjete e zeze joshese.

Texture elegante qe i jep formave te trupit linja sensuale dhe te plota.

Perkedhelje e pa rezistueshme dhe terheqje totale e vemendjes jane fjalet kyce.

Mase One Size.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.