Krem per Syte LR Aloe Vera

Krem LR Aloe Vera per syte

Trajtues ekskluziv per zonen e ndjeshme te syve.

Ofron hidratim dhe trajtim intensiv.

Trajtues i bute me ekstrakte ulliri.

Me ndihmen e haloxyl gjallerohet zona perreth syve.

Aplikojeni lehte ne mengjes dhe ne mbremje me levizje rrethore rreth zones se syve.

Marka LR
Kapaciteti (ne Litra) 15ml
Produkt Origjinal Produkt Origjinal
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Krem LR Aloe Vera per syte

Trajtues ekskluziv per zonen e ndjeshme te syve.

Ofron hidratim dhe trajtim intensiv.

Trajtues i bute me ekstrakte ulliri.

Me ndihmen e haloxyl gjallerohet zona perreth syve.

Aplikojeni lehte ne mengjes dhe ne mbremje me levizje rrethore rreth zones se syve.

Fleta e të dhënave

Marka LR
Kapaciteti (ne Litra) 15ml
Produkt Origjinal Produkt Origjinal

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: