12 Forma te Ndryshme Dizenjosh per Thonjte

15937

Dizenjo per thonjte

12 forma te ndryshme

Dizenjoni thoin tuaj ne menyre artistike

Sasia: Rreth 1500-1800 cope

Pesha: 12 grame

Ka dhe nje lajm te mire

Nese ju i zhvendosni me kujdes kur nuk i doni me ato mund te perdoren serish pasi qendrojne te paprishur

Gjinia Femer
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Dizenjo per thonjte

12 forma te ndryshme

Dizenjoni thoin tuaj ne menyre artistike

Sasia: Rreth 1500-1800 cope

Pesha: 12 grame

Ka dhe nje lajm te mire

Nese ju i zhvendosni me kujdes kur nuk i doni me ato mund te perdoren serish pasi qendrojne te paprishur

Fleta e të dhënave

Gjinia Femer

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: