Modele Unike per dizenjimin e thonjve

30 ngjyra e modele (si ne foto)

Pesha: 11g

Diametri:4.5cm(1.76")

Gjeresia: 0.1cm(0.039")

Perdoren per te modeluar e dizenjuar thonjte tuaj sipas deshires

Mjaft praktike dhe te thjeshta per tu perdorur

Si perdoren?

Pastroni siperfaqen e thojit tuaj

Zgjdhni dizajnin qe ju pelqen

Vendoseni mbi thua dhe ferkojeni disa here butesisht sa te zere vend e te ngjitet

Beji thonjt tuaj Unike me keto 30 modele

Gjinia Femer
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Modele Unike per dizenjimin e thonjve

30 ngjyra e modele (si ne foto)

Pesha: 11g

Diametri:4.5cm(1.76")

Gjeresia: 0.1cm(0.039")

Perdoren per te modeluar e dizenjuar thonjte tuaj sipas deshires

Mjaft praktike dhe te thjeshta per tu perdorur

Si perdoren?

Pastroni siperfaqen e thojit tuaj

Zgjdhni dizajnin qe ju pelqen

Vendoseni mbi thua dhe ferkojeni disa here butesisht sa te zere vend e te ngjitet

Beji thonjt tuaj Unike me keto 30 modele

Fleta e të dhënave

Gjinia Femer

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë