Balte me Minerale per Trupin

13471

5

Trajtimi me balten e Detit te Vdekur i jep trupit freski , stimulon qarkullimin e gjakut , lehteson dhimbjet reumatizmale dhe e le lekuren e bute.

Gjithashtu masazhimi i pjeseve te trupit ku keni celulit me kete balte ju ndihmon ta trajtoni ate vazhdimisht duke i dhene zgjidhje problemit tuaj estetik. 

Menyra e perdorimit:

Aplikohet ne trup per 15-20 min e me pas shplahet me uje.

Pas trajtimit keshillohet te perdoret kremi i trupit me minerale.

Sasia: 250 gr.

Produkt Origjinal Ahava

Më shumë informacion

Trajtimi me balten e Detit te Vdekur i jep trupit freski , stimulon qarkullimin e gjakut , lehteson dhimbjet reumatizmale dhe e le lekuren e bute.

Gjithashtu masazhimi i pjeseve te trupit ku keni celulit me kete balte ju ndihmon ta trajtoni ate vazhdimisht duke i dhene zgjidhje problemit tuaj estetik. 

Menyra e perdorimit:

Aplikohet ne trup per 15-20 min e me pas shplahet me uje.

Pas trajtimit keshillohet te perdoret kremi i trupit me minerale.

Sasia: 250 gr.

Produkt Origjinal Ahava

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë