Depilator Bellissima i markes Imetec.

I krijuar posacerit per zones e bikinit.

Praktik dhe i shpejte ne perdorim.

I pershtatshme edhe per depilimin e sqetullave dhe te vetullave.

Me koka te ndryshme dhe nevoje per bateri 1x AAA

Marka Imetec
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Depilator Bellissima i markes Imetec.

I krijuar posacerit per zones e bikinit.

Praktik dhe i shpejte ne perdorim.

I pershtatshme edhe per depilimin e sqetullave dhe te vetullave.

Me koka te ndryshme dhe nevoje per bateri 1x AAA

Fleta e të dhënave

Marka Imetec

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë