Dekore Mix Lace per thonjte

12 flete me dekore per thonjte.

Shume-llojshmeri dizajnesh te cilat krijojne efekt dantelle.

Mjafton ti ngjisni dhe ti kombinoni si te deshironi.

Më shumë informacion

Dekore Mix Lace per thonjte

12 flete me dekore per thonjte.

Shume-llojshmeri dizajnesh te cilat krijojne efekt dantelle.

Mjafton ti ngjisni dhe ti kombinoni si te deshironi.

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: