Depilator Braun 3270 + Piskatore Falas

19582

Braun

Depilator Braun 3270.

Heq qimet nga rrenja pa e irrituar lekuren.

Me dy koka te pershtateshme per tu perdorur ne pjese te ndryshme te trupit.

Me blerjen e ketij depilatori ju perfitoni falas piskatore per pjeset intime.

Me drite LED e cila ndizet kur ndizet depilatori, ne menyre qe te dalloni me mire edhe qimet me te vogla.

Me 2 nivele shpejtesie dhe 20 piskatore.

Marka Braun
Garancia 1 vit
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Depilator Braun 3270.

Heq qimet nga rrenja pa e irrituar lekuren.

Me dy koka te pershtateshme per tu perdorur ne pjese te ndryshme te trupit.

Me blerjen e ketij depilatori ju perfitoni falas piskatore per pjeset intime.

Me drite LED e cila ndizet kur ndizet depilatori, ne menyre qe te dalloni me mire edhe qimet me te vogla.

Me 2 nivele shpejtesie dhe 20 piskatore.

Fleta e të dhënave

Marka Braun
Garancia 1 vit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë