Depilator Braun 3380 per Kembet dhe Trupin

19763

Braun

Depilator i markes Braun model 3380

Nje depilator qe kujdeset per lekuren tuaj, depilon trupin dhe kembet

Ka ne perberje piskatore prerese e cila ndihmon ne heqjen sa me te mire te qimes

Me dy nivele shpejtesie dhe sistem masazhi

Shkul rrenjet pa terhequr lekuren.

Ka pjesen masazhuese per lemimin e lekures pas depilimit

Punon me korent dhe pastrohet lehte

Marka Braun
Garancia 1 vit
Nivelet e shpejtesise 2
Lloji i depilatorit Per trupin
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Depilator i markes Braun model 3380

Nje depilator qe kujdeset per lekuren tuaj, depilon trupin dhe kembet

Ka ne perberje piskatore prerese e cila ndihmon ne heqjen sa me te mire te qimes

Me dy nivele shpejtesie dhe sistem masazhi

Shkul rrenjet pa terhequr lekuren.

Ka pjesen masazhuese per lemimin e lekures pas depilimit

Punon me korent dhe pastrohet lehte

Fleta e të dhënave

Marka Braun
Garancia 1 vit
Nivelet e shpejtesise 2
Lloji i depilatorit Per trupin

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: