Depilator Braun SE5-329 per Kembet, Trupin dhe Fytyren

19787

Depilator i markes Braun  model SE5-329 

Per kembet trupin dhe fytyren

Me nje teknologji multi efikase qe pret qimen deri ne 0.5mm lartesi

Koka prerese ka 40 pinceta per nje depilim total te qimeve dhe ne nje kohe rekord

Sistem konfort depilimi qe nuk irriton lekuren

Me masazhator per lekuren pas depilimit

Kembe te pastra deri ne 4 jave

Se bashku me depilatorin vjen edhe doreza ftohese per ta pregatitur lekuren me pare, furca masazhuese per fytyren 

Marka Braun
Garancia 1 vit
Lloji i depilatorit Per trupin, Per fytyren, Per pjeset intime
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Depilator i markes Braun  model SE5-329 

Per kembet trupin dhe fytyren

Me nje teknologji multi efikase qe pret qimen deri ne 0.5mm lartesi

Koka prerese ka 40 pinceta per nje depilim total te qimeve dhe ne nje kohe rekord

Sistem konfort depilimi qe nuk irriton lekuren

Me masazhator per lekuren pas depilimit

Kembe te pastra deri ne 4 jave

Se bashku me depilatorin vjen edhe doreza ftohese per ta pregatitur lekuren me pare, furca masazhuese per fytyren 

Fleta e të dhënave

Marka Braun
Garancia 1 vit
Lloji i depilatorit Per trupin, Per fytyren, Per pjeset intime

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: