Depilator Braun SE9-561 per Kembet, Trupin dhe Fytyren

19768

Braun

Depilator per trupin i markes Braun , model SE9-561 per kembet, trupin dhe fytyren.

Nje depilator me prerese 40% me te gjere ne krahasim me te gjithe depilatoret e tjere te markes

Per nje lekure te bute deri ne 4 jave

Depilon edhe qimen me te vogel qe nuk kapet ne trup

Depilon edhe ne siperfaqe te lagesht edhe te thate

Vjen se bashku me 6 koka prerese te llojeve te ndryshme, me karikuesen dhe furcen pastruese

Me dy nivele shpejtesie dhe dhe dy funksione, prerje dhe depilim total me rrenje

Depilatori ka nje drite e cila mundeson nje shikim me te qarte gjate procesit te punes

E mban lekuren e bute edhe pas per shkak te menyres se depilimit pa dhimbje

Patrohet lehte dhe pa shume mundim.

Marka Braun
Garancia 1 vit
Nivelet e shpejtesise 2
Lloji i depilatorit Per trupin, Per fytyren
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Depilator per trupin i markes Braun , model SE9-561 per kembet, trupin dhe fytyren.

Nje depilator me prerese 40% me te gjere ne krahasim me te gjithe depilatoret e tjere te markes

Per nje lekure te bute deri ne 4 jave

Depilon edhe qimen me te vogel qe nuk kapet ne trup

Depilon edhe ne siperfaqe te lagesht edhe te thate

Vjen se bashku me 6 koka prerese te llojeve te ndryshme, me karikuesen dhe furcen pastruese

Me dy nivele shpejtesie dhe dhe dy funksione, prerje dhe depilim total me rrenje

Depilatori ka nje drite e cila mundeson nje shikim me te qarte gjate procesit te punes

E mban lekuren e bute edhe pas per shkak te menyres se depilimit pa dhimbje

Patrohet lehte dhe pa shume mundim.

Fleta e të dhënave

Marka Braun
Garancia 1 vit
Nivelet e shpejtesise 2
Lloji i depilatorit Per trupin, Per fytyren

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: