Depilator Braun SE9-561 per Kembet

19777

Depilator i markes Braun model SE9-561 per kembet

Heq edhe qimet me te shkurtra tek kembet 

I largon ato butesisht pa acaruar lekuren deri ne 4 jave

Depilon kembet edhe ne siperfaqe te thate dhe te lagesht

Se bashku me depilatorin vijne edhe 6 pajisje duke perfshire kokat dhe kapaket rregullator

Me dy nivele shpejtesie ngjyre e bardhe me bezhe, me drite per te pare me mire qimen

Lahet lehte edhe ne uje te rrjedhshem

Marka Braun
Garancia 1 vit
Lloji i depilatorit Per kembet
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Depilator i markes Braun model SE9-561 per kembet

Heq edhe qimet me te shkurtra tek kembet 

I largon ato butesisht pa acaruar lekuren deri ne 4 jave

Depilon kembet edhe ne siperfaqe te thate dhe te lagesht

Se bashku me depilatorin vijne edhe 6 pajisje duke perfshire kokat dhe kapaket rregullator

Me dy nivele shpejtesie ngjyre e bardhe me bezhe, me drite per te pare me mire qimen

Lahet lehte edhe ne uje te rrjedhshem

Fleta e të dhënave

Marka Braun
Garancia 1 vit
Lloji i depilatorit Per kembet

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë