Depilator Pofesional Gemei GM-3055

13190

Depilator Pofesional Gemei GM-3055

E pershtatshme per bikini, krahe dhe kembe

Perfshin:

3 koka te ndryshueshme

- Per prerjen e qimeve

- Per pjeset intime

- Per shkuljen e qimeve ne te gjithe trupin

Karikues

Furce pastrimi

Punon me korent dhe karikim.

2 nivele shpejtesie. 

Garancia 3 muaj
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Depilator Pofesional Gemei GM-3055

E pershtatshme per bikini, krahe dhe kembe

Perfshin:

3 koka te ndryshueshme

- Per prerjen e qimeve

- Per pjeset intime

- Per shkuljen e qimeve ne te gjithe trupin

Karikues

Furce pastrimi

Punon me korent dhe karikim.

2 nivele shpejtesie. 

Fleta e të dhënave

Garancia 3 muaj

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë