Depilator Remigton Smooth&Silky EP7010

7046

Depilator Remigton Smooth&Silky EP7010

Lekure e mendafshte.

Heq qimet edhe ne gjatesi 0.5mm.

40 piskatore te shpejta dhe te sakta.

Shkul rrenjet pa terhequr lekuren.

2 shpejtesi veprimi.

Pastrim te thjeshte dhe i shpejte.

Deri ne 4 jave rehati.

Punon me prize.

Marka Remington
Garancia 1 vit
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Depilator Remigton Smooth&Silky EP7010

Lekure e mendafshte.

Heq qimet edhe ne gjatesi 0.5mm.

40 piskatore te shpejta dhe te sakta.

Shkul rrenjet pa terhequr lekuren.

2 shpejtesi veprimi.

Pastrim te thjeshte dhe i shpejte.

Deri ne 4 jave rehati.

Punon me prize.

Fleta e të dhënave

Marka Remington
Garancia 1 vit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë