Depilator Remington i-Light Essential IPL-5000

912

Depilator Remington i-Light Essential IPL-5000

Depilator eshte i shpejte, pa dhimbje dhe shume efektiv.

Perdor teknologjine Intense Pulse Light, te njejten teknologji qe perdorin edhe qendrat e trajtimit te bukurise per heqjen e qimeve.

Lekura juaj do te jete ultra e mendafshte per 12 Jave.

Ka nje teknologji multi flash per levizjen e vazhdueshme dhe ajo mund te arrije zona me te medha se lazeri

Kjo paisje ka nje baze qe do te thote se nuk ka nevoje per karikim.

Eshte i pershtatshem per perdorim ne shtepi.

1 llambe 1500 flash.

Paketimi permban 3 llamba.

Ka  perdorim unisex dhe arrin rrezultate shume te mira ne kembe, krahe, zonen e  bikinit ,shpatulla, gjoks ,supe.

Produkt origjinal.

Garancia 2 vjet
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Depilator Remington i-Light Essential IPL-5000

Depilator eshte i shpejte, pa dhimbje dhe shume efektiv.

Perdor teknologjine Intense Pulse Light, te njejten teknologji qe perdorin edhe qendrat e trajtimit te bukurise per heqjen e qimeve.

Lekura juaj do te jete ultra e mendafshte per 12 Jave.

Ka nje teknologji multi flash per levizjen e vazhdueshme dhe ajo mund te arrije zona me te medha se lazeri

Kjo paisje ka nje baze qe do te thote se nuk ka nevoje per karikim.

Eshte i pershtatshem per perdorim ne shtepi.

1 llambe 1500 flash.

Paketimi permban 3 llamba.

Ka  perdorim unisex dhe arrin rrezultate shume te mira ne kembe, krahe, zonen e  bikinit ,shpatulla, gjoks ,supe.

Produkt origjinal.

Fleta e të dhënave

Garancia 2 vjet
Servis i Garantuar Servis i Garantuar

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: