Depilator Rowenta EP9300D0

Depilator me 2 koka per prerje dhe shkulje.

I pershtatshem per kembe, duar dhe bikini.

Delikat mbi lekure dhe nuk krijon irritime pas perdorimit.

E pajisur me kokrrizat qetesuese qe lehtesojne dhimbjen gjate perdorimit.

Dy shpejtesi veprimi ne 24 piskatore.

Mund te lahet lehtesisht fale kokave te cmontueshme.

E pajisur me drite per performance me te mire.

Koke e dizenjuar per tu pershtatur me anatomine tuaj.

40 min pune pa u vendosur ne prize.

Punon me korend dhe karikim.

Pastrohet lehtesisht fale furces se vogel.

Ne paketim do gjeni edhe nje cante per transport te thjeshte.

Produkt origjinal Rowenta.

Marka Rowenta
Garancia 1 vit
Kohezgjatja e baterise Kohezgjatja e baterise 40 min
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Depilator Rowenta EP9300D0

Depilator me 2 koka per prerje dhe shkulje.

I pershtatshem per kembe, duar dhe bikini.

Delikat mbi lekure dhe nuk krijon irritime pas perdorimit.

E pajisur me kokrrizat qetesuese qe lehtesojne dhimbjen gjate perdorimit.

Dy shpejtesi veprimi ne 24 piskatore.

Mund te lahet lehtesisht fale kokave te cmontueshme.

E pajisur me drite per performance me te mire.

Koke e dizenjuar per tu pershtatur me anatomine tuaj.

40 min pune pa u vendosur ne prize.

Punon me korend dhe karikim.

Pastrohet lehtesisht fale furces se vogel.

Ne paketim do gjeni edhe nje cante per transport te thjeshte.

Produkt origjinal Rowenta.

Fleta e të dhënave

Marka Rowenta
Garancia 1 vit
Kohezgjatja e baterise Kohezgjatja e baterise 40 min

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë