Depilator Rowenta Flower Elite EP2832FO

8619

Depilator Rowenta Flower Elite EP2832FO

I pershtatshem per kembe, duar dhe bikini.

Delikat mbi lekure dhe nuk krijon irritime pas perdorimit.

E pajisur me kokrrizat qetesuese qe lehtesojne dhimbjen gjate perdorimit.

Aksesor i vecante per te hequr qimet e fytyres me precizion.

Aksesor i vecante per te precizuar kendin e piskatoreve.

Dy shpejtesi veprimi ne 24 piskatore.

Koka eshte e cmontueshme dhe mund te lahet lehtesisht.

Koke e dizenjuar per tu pershtatur me anatomine tuaj.

Punon me korend dhe karikim.

Pastrohet lehtesisht fale furces se vogel.

Produkt origjinal Rowenta.

Marka Rowenta
Garancia 1 vit
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Depilator Rowenta Flower Elite EP2832FO

I pershtatshem per kembe, duar dhe bikini.

Delikat mbi lekure dhe nuk krijon irritime pas perdorimit.

E pajisur me kokrrizat qetesuese qe lehtesojne dhimbjen gjate perdorimit.

Aksesor i vecante per te hequr qimet e fytyres me precizion.

Aksesor i vecante per te precizuar kendin e piskatoreve.

Dy shpejtesi veprimi ne 24 piskatore.

Koka eshte e cmontueshme dhe mund te lahet lehtesisht.

Koke e dizenjuar per tu pershtatur me anatomine tuaj.

Punon me korend dhe karikim.

Pastrohet lehtesisht fale furces se vogel.

Produkt origjinal Rowenta.

Fleta e të dhënave

Marka Rowenta
Garancia 1 vit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: