Depilator Rozia 4in1 HB6006

Depilatori Rozia ju ndihmon te keni nje lekure te paster dhe te bute gjate gjithe kohes.

Depilatori ka kater koka te ndryshme. Kjo mundeson nje depilim te plote dhe perfekt.

Nje koke per depilimin e trupit.

Nje koke per pjeset intime.

Nje koke e cila ka funksionin e briskut te rrojes per nje depilim me te shpejte.

Nje koke per zbutjen e lekures dhe per heqjen e lekures se vdekur.

Paketimi permban nje furce dhe nje sfungjer.

Me bateri te rikarikueshme.

Marka Rozia
Nivelet e shpejtesise 2
Lloji i depilatorit Per trupin
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Depilator Rozia 4in1 HB6006

Depilatori Rozia ju ndihmon te keni nje lekure te paster dhe te bute gjate gjithe kohes.

Depilatori ka kater koka te ndryshme. Kjo mundeson nje depilim te plote dhe perfekt.

Nje koke per depilimin e trupit.

Nje koke per pjeset intime.

Nje koke e cila ka funksionin e briskut te rrojes per nje depilim me te shpejte.

Nje koke per zbutjen e lekures dhe per heqjen e lekures se vdekur.

Paketimi permban nje furce dhe nje sfungjer.

Me bateri te rikarikueshme.

Fleta e të dhënave

Marka Rozia
Nivelet e shpejtesise 2
Lloji i depilatorit Per trupin

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë