DSP Makine Qethese F-90011

24340

DSP

Makine qethje e markes DSP modeli F-90011

Prerese profesionale per floke dhe mjeker te dizenjuar sipas shijes tuaj.

Koka prerese Stainless Steel dhe abs qe nuk irritojne lekuren

Gjatesite e prerjes 3/6/9/12mm. Punon me energji elektrike. Voltazhi 220-240V.

Me drita karikimi, forme qe pershtatet me lekuren duke mos e demtuar ate dhe dizenjo ergonomike

Marka DSP
Garancia 1 vit
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine qethje e markes DSP modeli F-90011

Prerese profesionale per floke dhe mjeker te dizenjuar sipas shijes tuaj.

Koka prerese Stainless Steel dhe abs qe nuk irritojne lekuren

Gjatesite e prerjes 3/6/9/12mm. Punon me energji elektrike. Voltazhi 220-240V.

Me drita karikimi, forme qe pershtatet me lekuren duke mos e demtuar ate dhe dizenjo ergonomike

Fleta e të dhënave

Marka DSP
Garancia 1 vit

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë