Makine Qethese Gemei GM-6005

Makine Qethese profesionale per floket dhe mjekren

Marka Gemei model GM-6005, ngjyre blu e erret me gri

Pret floke te gjatesive te ndryshme duke filluar nga 1.5,3,6,9,12mm

Mund te perdoret edhe si mini makine rroje.

Punon me korent dhe me bateri te rikarikueshme.

Karikohet vetem per 45 min, dhe mbane deri ne 8 ore.

Ka 5 koka te ndryshme dhe vjen me 7 aksesore per funksione te ndryshme.

Kreherat preres material inoksi e celiku qe mundesojne prerje profesionale.

Kokat pershtaten me format e kokes dhe fytyres per nje prerje te plote dhe pa irritim.

Shume e lehte per tu pastruar, mund te lahet me uje te rrjedheshem.

Marka Gemei
Kohezgjatja e baterise 8 ore
Tipi i Baterise Bateri Bazike
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine Qethese Gemei GM-6005

Makine Qethese profesionale per floket dhe mjekren

Marka Gemei model GM-6005, ngjyre blu e erret me gri

Pret floke te gjatesive te ndryshme duke filluar nga 1.5,3,6,9,12mm

Mund te perdoret edhe si mini makine rroje.

Punon me korent dhe me bateri te rikarikueshme.

Karikohet vetem per 45 min, dhe mbane deri ne 8 ore.

Ka 5 koka te ndryshme dhe vjen me 7 aksesore per funksione te ndryshme.

Kreherat preres material inoksi e celiku qe mundesojne prerje profesionale.

Kokat pershtaten me format e kokes dhe fytyres per nje prerje te plote dhe pa irritim.

Shume e lehte per tu pastruar, mund te lahet me uje te rrjedheshem.

Fleta e të dhënave

Marka Gemei
Kohezgjatja e baterise 8 ore
Tipi i Baterise Bateri Bazike

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 7 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë