Makine qethese e markes Philips model BT3226

Mund te punoni per 60 minuta pa nderpreje me nje karikim, por mund ta perdorni edhe gjate kohes qe eshte ne korent

Koka lahet me uje te rrjedhshem dhe ka dhe furce me te cilen mund ta pastroni

Ka rreth 20 opsione per gjatesi te ndryshme te flokeve

Largesia midis niveleve te ndryshme te gjatesise eshte 0.5 - 10 mm

Gjeresia e kreherit eshte 32 mm

Marka Philips
Garancia 2 vjet
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine qethese e markes Philips model BT3226

Mund te punoni per 60 minuta pa nderpreje me nje karikim, por mund ta perdorni edhe gjate kohes qe eshte ne korent

Koka lahet me uje te rrjedhshem dhe ka dhe furce me te cilen mund ta pastroni

Ka rreth 20 opsione per gjatesi te ndryshme te flokeve

Largesia midis niveleve te ndryshme te gjatesise eshte 0.5 - 10 mm

Gjeresia e kreherit eshte 32 mm

Fleta e të dhënave

Marka Philips
Garancia 2 vjet

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë