Makine qethese Severin 0704 shume praktike per perdorim.

Perdoret me korent dhe bateri

Mban bateri deri ne 45 minuta

Preres celiku 35 mm e gjere

Buton on/off

Tregues LED

2 pajisje per prerje te ndryshme ( 3/6/9 dhe 12 mm)

Aksesore:

Kreher, furce, gershere, vaj.  

Ngjyre: E zeze, Gri

Marka Severin
Garancia 2 vjet
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Kohezgjatja e baterise Kohezgjatja e baterise 45 min
Permasat e prerjes 3mm-12mm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine qethese Severin 0704 shume praktike per perdorim.

Perdoret me korent dhe bateri

Mban bateri deri ne 45 minuta

Preres celiku 35 mm e gjere

Buton on/off

Tregues LED

2 pajisje per prerje te ndryshme ( 3/6/9 dhe 12 mm)

Aksesore:

Kreher, furce, gershere, vaj.  

Ngjyre: E zeze, Gri

Fleta e të dhënave

Marka Severin
Garancia 2 vjet
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Kohezgjatja e baterise Kohezgjatja e baterise 45 min
Permasat e prerjes 3mm-12mm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë