Makine rroje dhe qethje e markes DSP modeli F-90029

Prerese profesionale per nje mjeker dhe floke te dizenjuar sipas shijes tuaj

Fuqi dhe bateri e rikarikueshme. Koka stainless steel qe nuk irritojne lekuren

Gjatesia e prerjes 3-6mm(1/8"-1.4")

Me drita karikimi, forme qe pershtatet me lekuren duke mos e demtuar ate dhe dizenjo ergonomike

Kokat e mrehta heqin qimen dhe nuk lejojne daljen e mjekres shpejt

Karikohet ne nje kohe prej 8 oresh

Marka DSP
Garancia 1 vit
Materiali Stainless steel
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine rroje dhe qethje e markes DSP modeli F-90029

Prerese profesionale per nje mjeker dhe floke te dizenjuar sipas shijes tuaj

Fuqi dhe bateri e rikarikueshme. Koka stainless steel qe nuk irritojne lekuren

Gjatesia e prerjes 3-6mm(1/8"-1.4")

Me drita karikimi, forme qe pershtatet me lekuren duke mos e demtuar ate dhe dizenjo ergonomike

Kokat e mrehta heqin qimen dhe nuk lejojne daljen e mjekres shpejt

Karikohet ne nje kohe prej 8 oresh

Fleta e të dhënave

Marka DSP
Garancia 1 vit
Materiali Stainless steel

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë