Makine Qethese Grundig MC 3340

12095

Makine qethese Grundig

Modeli: MC 3340

Makine per qethje dhe rruajtje, me korent dhe bateri.

Mund te perdoret deri ne 45 minuta pasi eshte hequr nga korenti.

Vjen me dy koka, nje per qethjen e flokeve dhe nje per rruajtje.

Gjatesia maksimale e prerjes: 41 mm

Gjatesia minimale e prerjes: 1.5 mm

Marka Grundig
Garancia 1 vit
Kohezgjatja e baterise Kohezgjatja e baterise 45 min
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine qethese Grundig

Modeli: MC 3340

Makine per qethje dhe rruajtje, me korent dhe bateri.

Mund te perdoret deri ne 45 minuta pasi eshte hequr nga korenti.

Vjen me dy koka, nje per qethjen e flokeve dhe nje per rruajtje.

Gjatesia maksimale e prerjes: 41 mm

Gjatesia minimale e prerjes: 1.5 mm

Fleta e të dhënave

Marka Grundig
Garancia 1 vit
Kohezgjatja e baterise Kohezgjatja e baterise 45 min

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë