Makine Qethese Philips MG3730/15

24821

Philips

2

Provoni look-un e ri me makinen qethese nga Philips

Modeli MG3730/15, 8 ne 1 per fytyre dhe floket

Makina punon me energji elektrike dhe mund te perdoret per rreth 60 minuta edhe pa qene e lidhur me korentin

Pret floket tuaj me 7 gjatesi te ndryshme. Largesia midis niveleve te ndryshme te prerjes 3-7mm

Per mjekren dhe floket tuaj 2 koka (1,2 mm), 1 koke per mjekren (3-7 mm) and 3 koka per floket (9,12,16 mm).                        

Materiali i preresve stainless steel shume miqesore me lekuren tuaj

E lehte per tu pastruar me uje

Marka Philips
Garancia 2 vjet
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Provoni look-un e ri me makinen qethese nga Philips

Modeli MG3730/15, 8 ne 1 per fytyre dhe floket

Makina punon me energji elektrike dhe mund te perdoret per rreth 60 minuta edhe pa qene e lidhur me korentin

Pret floket tuaj me 7 gjatesi te ndryshme. Largesia midis niveleve te ndryshme te prerjes 3-7mm

Per mjekren dhe floket tuaj 2 koka (1,2 mm), 1 koke per mjekren (3-7 mm) and 3 koka per floket (9,12,16 mm).                        

Materiali i preresve stainless steel shume miqesore me lekuren tuaj

E lehte per tu pastruar me uje

Fleta e të dhënave

Marka Philips
Garancia 2 vjet

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

30 produkte te tjere ne te njejten kategori:

Produktet që keni parë