Cmim i reduktuar! Makine qethese Remington HC5150 Pro

Makine qethese Remington HC5150 Pro

2147

Remington

1

4 990 Lekë

5 290 Lekë

  • Makine qethese Remington HC5150 Pro
  • Perdore me korent ose bateri
  • Performance e larte fale cilesise se brisqeve

Makine qethese Remington HC5150 Pro

Remington HC5150 ka dyfishin e shpejtesise dhe dyfishin e performances per ne eksperience te prerjes se flokeve tuaj edhe ne shtepi

Motor Pro Power me brisqe celiku te avancuar

Prerje nga 3 ne 42 mm

Bateri te rikarikueshme

Mund te perdoret deri ne 30 minuta pa kordon

Drite treguese per karikimin

Produkt origjinal REMINGTON.

Ka garanci 2 vjet.

Marka Remington
Garancia 2 vjet
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Kohezgjatja e baterise Kohezgjatja e baterise 30 min
Permasat e prerjes 3mm-42mm
Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 200 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe dhe pakoja ju mbërrin brenda 5-7 ditëve, në varësi të zonës tuaj specifike.

Më shumë informacion

Makine qethese Remington HC5150 Pro

Remington HC5150 ka dyfishin e shpejtesise dhe dyfishin e performances per ne eksperience te prerjes se flokeve tuaj edhe ne shtepi

Motor Pro Power me brisqe celiku te avancuar

Prerje nga 3 ne 42 mm

Bateri te rikarikueshme

Mund te perdoret deri ne 30 minuta pa kordon

Drite treguese per karikimin

Produkt origjinal REMINGTON.

Ka garanci 2 vjet.

Fleta e të dhënave

Marka Remington
Garancia 2 vjet
Servis i Garantuar Servis i Garantuar
Kohezgjatja e baterise Kohezgjatja e baterise 30 min
Permasat e prerjes 3mm-42mm

Fleta e të dhënave

Tirana: Transporti eshte falas dhe pakoja ju mbërrin brenda 24 orëve.
Rrethinat e Tiranës: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Durrës: Transporti kushton 150 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Rrethet e tjera: Transporti kushton 250 Lekë dhe pakoja ju mbërrin brenda 48 orëve.
Kosova: Transporti kushton 5 Euro dhe pakoja ju mbërrin për 5-7 ditë, në varësi të zonës tuaj specifike.

Aksesorë të tjerë që lidhen me këtë produkt:

30 produkte te tjere ne te njejten kategori: